آنالیز-برند

آنالیز برند

جهت بهبود بخشیدن به کسب و کارتان ، آنالیز برند و یا به عبارتی ارزیابی برندینگ ؛ یکی از موارد مهمی است که رعایت آن سبب افزایش مشتریان خدمات و یا کسب و کارتان می شود . در حالت کلی تجزیه و تحلیل برند به شما کمک می کند تا به مشتریان جدیدی دست یافته و رضایت مشتریان را افزایش دهید . برای این امر لازم است از استراتژی هایی نظیر ارزیابی رقبا و جمع آوری بازخوردهای مشتریان بهره ببرید که در ادامه به طور کامل توضیح داده ایم .

آنالیز برند

یک نام تجاری موثر می تواند به شرکت ها کمک کند تا به مشتریان جدید دست یافته و رضایت مشتریان فعلی خود را افزایش دهند . تجزیه و تحلیل برند و یا به عبارتی آنالیز برند ، فرآیندی است که می توانید از آن برای کمک به بررسی و اصلاح استراتژی های برند فعلی و برندسازی شرکت خود استفاده کنید . یادگیری بیشتر در مورد این فرآیند تجزیه و تحلیل و یا به عبارتی خدمات برندینگ می تواند به شما کمک کند تا یک نام تجاری موثر تر برای شرکت و یا مشتریان خود ایجاد کنید . در این مقاله توضیح می دهیم که تجزیه و تحلیل برند چیست ، چرا مهم است و از چه استراتژی هایی می توانید برای انجام یک تحلیل موفق برای سازمان خود استفاده کنید . برای انجام این امر حتی می تونید از یک مشاور برندینگ حرفه ای کمک بگیرید . در حالت کلی ارزیابی برندینگ یک فرآیند بازاریابی است که استراتژی ها و روش های برندسازی شرکت شما را ارزیابی می کند . در واقع برندسازی شامل هویت و شخصیت شرکت شما می شود . این پیامی است که شما برای مشتریان بالقوه خود ارسال می کنید . تجزیه و تحلیل برند مجموعه ای از مراحل و استراتژی هایی است که می توانید برای ارزیابی استراتژی های فعلی برندسازی شرکت خود استفاده کنید . شما می توانید از این تجزیه و تحلیل برای یافتن نقاط قوت بازاریابی خود و شناسایی زمینه های نیازمند بهبودی استفاده کنید . انجام تجزیه و تحلیل برند بخش مهمی از طراحی یک استراتژی برندینگ موثر می باشد . آنالیز برند ممکن است دارای مزایای زیر باشد :

  • به موثرتر شدن کمپین های بازاریابی کمک می کند : وقتی برند یک شرکت را به دقت ارزیابی می کنید ، ممکن است به تیم بازاریابی کمک کنید تا تنظیماتی را برای دستیابی به مخاطبان هدف انجام دهد .
  • کارایی برندسازی را افزایش می دهد : می توانید از تجزیه و تحلیل برند برای بررسی و تجدید نظر در استراتژی های برندسازی شرکت خود استفاده کنید . این می تواند به شما کمک کند تا زمینه های بهبود یافته را پیدا کرده و کارایی طرح برندینگ خود را افزایش دهید .
  • به شرکت ها در جمع آوری و سازماندهی بازخورد ها و نظرات کمک می کند : تجزیه و تحلیل برند ابزاری عالی برای سازماندهی اهداف و داده های برندسازی شرکت شماست . بنابراین می تواند به شما در جمع آوری و مرتب کردن انواع داده ها در یک گزارش کمک کند .
آنالیز-برند

برندینگ شخصی، به ایجاد یک تصویر، شخصیت و شناخت از یک فرد به عنوان یک برند اشاره دارد. این فرایند شامل مهارت‌ ها که هر انجام میدهد

عناصر مشمول

شما می توانید آنالیز برند خود را مطابق با اهداف فردی سازمان و استراتژی برند فعلی خود سفارشی کنید . در اینجا برخی از عناصر رایج وجود دارد که ممکن است در تجزیه و تحلیل برند خود و یا به عبارتی ارزیابی برندینگ بگنجانید .

  1. خلاصه شرکت : در خلاصه شرکت می توانید نام شرکت و صنعت خود را شرح دهید . این ممکن است به شما در تجزیه و تحلیل رقبا در بازارتان کمک کند .
  2. بازخورد داخلی : می‌توانید مصاحبه‌ های غیر رسمی و یا رسمی انجام دهید و از اعضای تیم خود در خواست بازخورد کنید . شما می توانید نقل قول ها و یا آمار را بر اساس یافته های خود وارد کنید .
  3. تحلیل رقابتی : تحلیل رقابتی شامل ارزیابی نقاط قوت و ضعف رقبای شماست . شما می توانید از طریق این داده ها الگو ها را در استراتژی های برندسازی رقبایتان یافته و آن را در گزارش خود بگنجانید .
  4. تجزیه و تحلیل بازار : می‌توانید داده‌هایی را جمع‌آوری کنید تا به شما در تعیین کردن این که مخاطبان هدف شما چگونه برند فعلی شما را درک می‌کنند و چه کسانی در حال حاضر به استراتژی‌ های برندسازی شما دسترسی دارند ، کمک کنند .
  5. بازخورد مشتری : تجزیه و تحلیل برند اغلب از طریق بازخورد مشتریان و داده های ؛ مصاحبه ها و نظرسنجی ها انجام می شود . شما می توانید از مشتریان ، سوالات کلی مربوط به برند خود و یا راجع به یک عنصر خاص مانند لوگو و یا شعار خود را بپرسید .
  6. اهداف برندسازی : شما می توانید استراتژی و اهداف کلی برندینگ خود را شرح دهید . برخی از شرکت‌ ها توضیحاتی صوتی در مورد برندینگ را ارائه می‌کنند که بیانگر جزئیاتی همچون چگونگی رسیدگی به مشتریان خواهد بود . شما می توانید اهداف برندسازی بزرگ خود را به اهداف کوچکتر تقسیم بندی کنید .
  7. نتایج عینی : در طول تجزیه و تحلیل خود ، می توانید نتایج را برای اهداف خاص خود اندازه گیری و پیگیری کنید . برای مثال ، اگر می‌خواهید از طریق یک استراتژی برندسازی جدید ، به پایگاه مشتری خود ۱۰۰۰ مشتری بیافزایید ، می‌توانید تعداد مشتریانی را که کمپین شما جذب کرده را اندازه‌گیری و پیگیری کنید .

استراتژی های انجام تحلیل برند

در اینجا برخی از رایج ترین استراتژی های تجزیه و تحلیل برند وجود دارد که می توانید برای تجزیه و تحلیل برند خود از آنها استفاده کنید :

  • ابتدا با اعضای تیم خود تماس بگیرید : یکی از استراتژی ها برای جمع آوری داده های تجزیه و تحلیل این است که ابتدا با اعضای تیم خود تماس بگیرید . آنها ممکن است بازخورد فوری ارائه دهند و به شما در برنامه ریزی مراحل بعدی تجزیه و تحلیل برند خود کمک کنند . ایجاد یک نظرسنجی یا برنامه ریزی جلسه ای را در نظر بگیرید که در آن می توانید از اعضای فعلی تیم بپرسید که چگونه برند را درک می کنند . آنها ممکن است بازخورد کاملی ارائه دهند که می توانید در تجزیه و تحلیل برند خود از آنها استفاده کنید .
  • بازخورد مشتریان را جمع آوری کنید : همچنین جمع آوری بازخورد از مشتریان را در نظر بگیرید . در تجزیه و تحلیل خود ، می توانید نقل قول ها و آمار مربوط به درک مشتری از نام تجاری خود را بگنجانید . همچنین می توانید از طریق ایمیل یا شبکه های اجتماعی سوال بپرسید . از مشتریان بپرسید که در مورد برند فعلی شما چه احساسی دارند و در چه بخشی از برند نیاز به تغییر را حس می کنند . این می تواند به شما کمک کند تا بدانید کدام بخش ها خوب کار می کنند و کجا می توانید برند خود را بهبود بخشید .
  • نام تجاری داخلی خود را ارزیابی کنید : در طول تجزیه و تحلیل برند خود ؛ اهداف ، ارزش ها و پیام برندینگ ایده آل شرکت خود را مرور کنید . تجزیه و تحلیل خود و یا به عبارتی آنالیز برند را ساختار دهید . همانطور که بازخورد جمع آوری می کنید ، می توانید قالب های مختلفی را برای جمع آوری اطلاعات تجزیه و تحلیل خود انتخاب کنید . طراحی قالب یا ساختاری را در نظر بگیرید که بخش‌های مختلف تجزیه و تحلیل شما را گروه‌بندی کند ، مانند نظرسنجی‌ها و مصاحبه‌های مشتریان .
  • یافته های خود را مستند کنید : پس از جمع آوری داده های خود ، می توانید یافته های خود را در یک گزارش کتبی مستند کنید . نمایش اطلاعات به شیوه ای واضح و جذاب را در نظر بگیرید . با این کار می‌توانید نمودار هایی را برای کمک به سازماندهی داده‌ ها و درک آن برای همه اعضای تیم ایجاد کنید .
  • زمانی را برای تحلیل مجدد برند خود برنامه ریزی کنید : پس از انجام ارزیابی برندینگ خود ، زمان‌بندی را برای بازدید مجدد و تحلیل مجدد برند خود به طور دوره ای تنظیم کنید . همانطور که محصولات و مشتریان شما تغییر می کنند ، پیام نام تجاری شما نیز ممکن است تغییر کند . از طریق بررسی منظم داده های خود و مشتریان ، می توانید در جهت بهبود نام تجاری خود کمک کنید .
  • تحلیل بازار را انجام دهید : در طول تجزیه و تحلیل برند خود و یا به عبارتی ارزیابی سلامت برند ، ارزیابی مجدد بازار و مخاطبان هدف خود را در نظر بگیرید . سعی کنید اطلاعات مربوط به کمپین های بازاریابی فعلی خود را جمع آوری کنید ، برای این کار می توانید اطلاعاتی در مورد کلیک ها و فروش وب سایت خود جمع آوری کنید . سعی کنید اطلاعاتی در مورد مخاطبان فعلی خود جمع آوری کنید و آن را با مخاطب ایده آل خود مقایسه کنید . برای مثال ، اگر می‌خواهید با مردم در سراسر کشور ارتباط برقرار کنید ، اما در حال حاضر فقط به یک منطقه خاص دسترسی دارید ؛ می‌توانید از این داده‌ها برای اصلاح استراتژی برند خود استفاده کنید .
آنالیز-برند

برندسازی شخصی یعنی ایجاد و تقویت یک هویت مشخص برای خودتان به عنوان یک فرد. به طور مشابه با برند سازی محصول یا شرکت است

استراتژی ارزیابی رقبا

تحلیل و آنالیز برند و یا به عبارتی ارزیابی برندینگ ، بیشتر یک تحلیل رقابتی محسوب می شود . با تجزیه و تحلیل برندهای رقبای خود ، می توانید تعیین کنید که چه استراتژی هایی از برندسازی در بازار فعلی شما کار می کنند . برای انجام این تحلیل می توانید مراحل زیر را دنبال کنید .

  1. رقبای خود را شناسایی کنید : ابتدا می توانید لیستی از رقبای موجود در بازار مشترک را ایجاد کنید . در نظر بگیرید که کدام شرکت ها محصولات مشابهی تولید می کنند یا مخاطبان مشابهی را هدف قرار می دهند .
  2. نقاط قوت و ضعف رقبا را مشخص کنید : در مرحله بعد ، بایستی شناسایی کنید که چه استراتژی هایی از برندسازی یا تکنیک های بازاریابی برای رقبای شما موثر بوده اند و چه مسائلی آنها را به چالش کشیده است . با جمع‌آوری این داده‌ها ، می‌توانید تعیین کنید که کدام استراتژی‌ها را ممکن است در مرحله بعد انجام دهید . شاخص های برند سازی در رقبای شما متفاوت خواهد بود ، اما همگی سعی در پیروی از اصول برندسازی خواهید داشت .

افزودن دیدگاه

Your email address will not be published. Required fields are marked *